Chemie in Onderzoek

De nieuwste methode scheikunde voor de onder- en bovenbouw!

Ja, ik wil een proefaccount

Over Chemie in Onderzoek

‘Chemie in Onderzoek’ is ontwikkeld door docent Henk Ubbels van het Zaanlands Lyceum. Deels uit de overtuiging dat het nieuwe examenprogramma kansen bood voor een vernieuwende methode, deels uit onvrede over de invulling die de bestaande uitgevers aan het nieuwe examenprogramma hebben gegeven.

cio_website_icon_noun_3002_cc

Ontwikkeld voor het nieuwe examenprogramma

De methode is volledig gebaseerd op het nieuwe examenprogramma en de aanbevelingen van de commissie van Koten. De concept-contextbenadering, het molecuulconcept
en het micro-macroconcept vormen de grondslagen van de methode.

cio_website_icon_noun_119088_cc

Volledig digitaal te gebruiken met uitgebreide gepersonaliseerde oefening

De methode ‘Chemie in Onderzoek’ is volledig digitaal te gebruiken, maar ook in combinatie met een boek. De digitale leeromgeving geeft u uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerde oefening met uw leerlingen.

cio_website_icon_noun_107944_cc

Compleet met practica, toetsen, presentaties en video’s voor de docent

‘Chemie in Onderzoek’ is zowel als boek als digitaal beschikbaar, of in een hybride vorm. De methode bevat uitleg die aansluit bij de beleving van de leerling en een uitgebreide hoeveelheid opdrachten, als verwerking van de leerstof, maar ook als verdieping op de leerstof. Daarnaast zijn er toetsen, PowerPoint-presentaties en video’s beschikbaar voor de docent. Tot slot bevat ‘Chemie in Onderzoek’ een grote hoeveelheid practica.

cio_website_icon_noun_24029_cc

Doorlopende leerlijnen voor onder- en bovenbouw havo en vwo

De context-en-conceptbenadering vormt een doorlopende leerlijn in de onder- en bovenbouw. Omdat de leerlingen al halverwege een voorlopige profielkeuze moeten maken, is er gekozen voor een opzet waarbij belangrijke onderwerpen als deeltjestheorie, formules en reactievergelijkingen al halverwege het schooljaar aan de orde kunnen komen. Voor bovenbouw van het havo en vwo zijn de modules zodanig ontwikkeld dat de concepten een logische leerlijn vormen.

Open Chemie in Onderzoek Toolbox

Direct inzicht in voortgang en resultaten

Bekijk op overzichtelijke dashboards hoe uw leerlingen vorderen met de stof. U ziet niet alleen welke opgaven uw leerlingen hebben afgerond, maar u hebt ook direct inzicht in de score op de verschillende leerdoelen.

Direct inzicht in voortgang en resultaten

Gepersonaliseerd leren op de manier die past bij u en uw leerlingen

Learnbeat biedt gepersonaliseerde leerroutes voor elke leerling op basis van leerprofiel en capaciteiten. U kiest zelf op welke manier u het gepersonaliseerde leren wilt inzetten.

Gepersonaliseerd leren op de manier die past bij u en uw leerlingen

Eenvoudig lesmateriaal arrangeren en uw eigen lesmateriaal toevoegen

Docenten kunnen eenvoudig zelf eigen lesmateriaal toevoegen, bestaand lesmateriaal aanpassen en de opgezette leerlijnen wijzigen.

Eenvoudig lesmateriaal arrangeren en uw eigen lesmateriaal toevoegen

Learnbeat wordt al gebruikt door 100 scholen

Learnbeat wordt gebruik door een groot aantal scholen die leidend zijn in de inzet van digitale middelen. U heeft de mogelijkheid om ervaringen, lesmaterialen en toetsen te delen met collega’s die ook met Learnbeat werken.

Learnbeat wordt al gebruikt door 100 scholen

Kosten en bestellen

U kunt 'Chemie in Onderzoek' volledig digitaal gebruiken of in combinatie met een boek. We vertellen u graag meer en komen graag vrijblijvend bij u langs op school om u meer te laten zien! Gebruik onderstaand formulier om meer informatie aan te vragen. U kunt 'Chemie in Onderzoek' rechtstreeks bestellen of via de schoolboekhandel.

Ik wil graag een afspraak voor een demonstratie op school
Ik wil graag een login ontvangen
Ik wil graag een gedrukt proefexemplaar ontvangen
Versturen