CambiumNed op Learnbeat

Gebruik de beste oefensite voor het vak Nederlands nu ook in de klas!

Ja, ik wil een proefaccount

Over CambiumNed


additional-content

Alle vaardigheden

Op CambiumNed kunnen leerlingen eindeloos oefenen met alle vaardigheden, waaronder spelling, grammatica, woordenschat, argumenteren en lezen. De ideale aanvulling op uw lesmethode Nederlands.


video

Uitleg en oefening

CambiumNed bevat niet alleen heel veel oefeningen op de vaardigheden van het vak Nederlands, maar ook een grote hoeveelheid theorie. Alles duidelijk uitgelegd in teksten en filmpjes.


students

Voor alle niveaus en leerjaren

U kunt CambiumNed inzetten op alle niveaus en in alle leerjaren. U kunt eenvoudig materiaal klaarzetten voor uw leerlingen.


approved

Bewezen en vertrouwd

CambiumNed is opgericht in het jaar 2000 door Fred Marsman als aanvulling voor zijn eigen leerlingen. Nu gebruiken ieder jaar al 3,5 miljoen leerlingen en docenten CambiumNed om extra te oefenen.

Direct inzicht in voortgang en resultaten

Bekijk op overzichtelijke dashboards hoe uw leerlingen vorderen met de stof. U ziet niet alleen welke opgaven uw leerlingen hebben afgerond, maar u hebt ook direct inzicht in de score op de verschillende leerdoelen.

Direct inzicht in voortgang en resultaten

Gepersonaliseerd leren op de manier die past bij u en uw leerlingen

Learnbeat biedt gepersonaliseerde leerroutes voor elke leerling op basis van leerprofiel en capaciteiten. U kiest zelf op welke manier u het gepersonaliseerde leren wilt inzetten.

Gepersonaliseerd leren op de manier die past bij u en uw leerlingen

Eenvoudig lesmateriaal arrangeren en uw eigen lesmateriaal toevoegen

Docenten kunnen eenvoudig zelf eigen lesmateriaal toevoegen, bestaand lesmateriaal aanpassen of de opgezette leerlijnen wijzigen.

Eenvoudig lesmateriaal arrangeren en uw eigen lesmateriaal toevoegen

Learnbeat wordt al gebruikt door 100 scholen

Learnbeat wordt gebruik door een groot aantal scholen die leidend zijn in de inzet van digitale middelen. U heeft de mogelijkheid om ervaringen, lesmaterialen en toetsen te delen met collega’s die ook met Learnbeat werken.

Learnbeat wordt al gebruikt door 100 scholen

Kosten en bestellen

CambiumNed op Learnbeat kost voor scholen € 5,00 (incl. 21% btw) per leerling per schooljaar. Er zijn geen kosten voor de docentenlicentie. Gebruik onderstaand formulier om te bestellen of meer informatie aan te vragen. U kunt CambiumNed rechtstreeks bestellen of via de schoolboekhandel. Het is nu ook mogelijk om een individuele account of een groepsaccount van CambiumNed op Learnbeat te bestellen. Individuele licentie kost € 19,95 per jaar. Groepslicentie (minimaal 10) kost € 9,95 per licentie per jaar.

Ik wil meer informatie
Ik wil bestellen
Ik ben een particulier
Ik ben een docent
Overig
Versturen
Fred Marsman

"CambiumNed trekt elk jaar steeds meer bezoekers, met name docenten en leerlingen in het voortgezet onderwijs. Er was een groeiende vraag om CambiumNed ook klassikaal te gebruiken.”

Ontwikkelaar van CambiumNed

Deze scholen gebruiken CambiumNed op Learnbeat